Problems posting on my build thread

Need Help? If you're about to ask why your thread/post was deleted, please READ THE RULES first.

Problems posting on my build thread

Postby riksmk1 » Thu Apr 18, 2013 3:24 pm

Keep trying to post an update, since last night and I keep getting the following error:

"Forbidden

You don't have permission to access /forum/posting.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

Any ideas?
Thanks
Check out my K20 Time Attack build thread on the link below:

viewtopic.php?f=8&t=100459
User avatar
riksmk1
 
Posts: 240
Joined: Wed Jul 23, 2008 5:41 pm
Location: Plymouth

Re: Problems posting on my build thread

Postby avidjames » Fri Apr 19, 2013 5:35 pm

I have the same on my build thread mate, I get this error when I try and post 2 or more pictures using BBcode (Flickr):

"Forbidden

You don't have permission to access /forum/posting.php on this server"

I got around it by using the [img ] [ /img] (Without the spaces) tags with the image's location and it posted ok then! :)

Not too sure why it's doing it though...
PSN - Avidjames
Xbox Live - Avidjames2007

Flickr - http://www.flickr.com/photos/avidjames/
User avatar
avidjames
 
Posts: 306
Joined: Wed Sep 15, 2010 8:06 am
Location: Uxbridge

Re: Problems posting on my build thread

Postby Goose » Fri Apr 19, 2013 7:47 pm

User avatar
Goose
Forum Admin
 
Posts: 9035
Joined: Sun Apr 17, 2005 4:18 pm
Location: Leeds, lowering my social standards
ITR #: 5440


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron